Idag är det en vecka sedan jag lämnade Sverige för att spendera fyra veckor i Rio de Janeiro! Dagarna går väldigt fort, men vi har hunnit med en hel del ändå!

Vi har…

IMG_1363– Tränat massor på en militärbas-ish här i Rio

239

– Sett solnedgången från sockertoppen!

 

237– Pausat från skyttet vid den här utsikten från skyttebanan.

 

IMG_0795– Åkt fram och tillbaka från hotellet till militärbasen. Ibland tar det 10 minuter, ibland 45…

 

IMG_0818 kopia– Tränat lite mer.

På tal om träningen är jag riktigt nöjd med hur det går just nu. Formen går åt rätt håll och jag lär mig nya saker varje dag! Idag, söndag, hänger jag på förmiddagen vid poolen som för övrigt är avstäng pga underhåll. I eftermiddag åker jag ut till banan igen och tränar lite mer. Ikväll blir det nog revansch på Yatzy.. (Ja, jag kom sist igår…)