Första veckan hemma från Rio har nått sitt slut. Det är dags för bloggen att vakna till liv igen efter att det har varit en del strul under den senaste månaden! Därför tänkte jag återinföra mina veckouppdateringar om vad som pågår i mitt liv just nu! Det kommer även dyka upp lite mer om månaden i Rio framöver eftersom att jag inte hann med (eller fick det att fungera) att uppdatera här ‘live’.

262

Det första jag tänkte berätta hände egentligen förra veckan, men pågick en bit in på denna vecka. Förra söndagen till måndag natt var jag på Bosön tillsammans med de andra skyttarna för att ‘fira’ slutet på Jonas 37 år långa karriär. Vi passade även på att ha en liten egen avslutning och så tittade vi på live sändningen av avslutningen från Rio. Vi åkte hem på natten och var hemma vid 4 på morgonen, det hjälpte inte till att vända dygnet rätt igen.

265

Den här plantan växte sig jättestor och fin under tiden jag var i Rio. Men strax innan bilden togs så var den med om en liten olycka. Hunden Zyrran lyckades sätta ner tassen rakt i plantan och den förlorade 5-6 stora blad…

Men på tal om att vända tillbaka dygnet igen, det går verkligen inte… Så här svårt har jag aldrig haft att ställa om sig! Jag tror att det kan ha att göra med att jag har dragit på mig den berömda ‘efter-tävling-förkylningen’ och att jag är allmänt sliten. En kväll på hela tiden vi har varit hemma har jag somnat på rätt sida om midnatt. Jag brukar annars somna vid 22!  Det blir svårt att ta sig upp till skolan imorgon igen…

img_2553

I fredags kom jag hem tidigt från skolan och fick ett blombud! Alltid kul att få blommor och hälsningar!

Imorgon drar skolan igång på allvar för mig och det blir en hel del att jobba ifatt de kommande veckorna. Som tur är har jag ett grymt schema där jag är ledig på tisdagar och slutar innan lunch på onsdagar! Förhoppningsvis är jag ifatt rätt snart!