277
Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Jobbat massor med gymnasiearbetet. Veckan började med att jag strukturerade upp arbetet och sammanställde allt bra att ha i en liten bok! Sen var det bara att jobba, jobba, jobba!

och som inte var planerat:
Tittade på premiären av Scorpion säsong 3 i torsdags! Hade ingen aning om att den redan hade börjat igen! I början av sommaren plöjde jag igenom säsong 1 och 2 på nolltid! Nu får jag äntligen ett nytt avsnitt varje vecka!!!

 

280        och något nytt jag gjorde:
Övningskörde! I tisdags och i torsdags övningskörde jag för första gångerna i mitt liv! Det gick riktigt bra och nu kommer jag till pusslet att hinna med träning, skola, teori och övningskörning på en och samma gång!

 

282Veckans film/musik/serie/bok:
Scorpion är ett självklart val! Det är en av de bästa serierna jag någonsin sätt och det säger en hel del. Om ni inte har sätt den än, gör det! Säsong 1 finns på Netflix.

 

278Veckans känsla:
Känslorna den här veckan har gått väldigt mycket upp och ned. Men samtidigt har jag varit rätt trött på allt. Det kommer nog att bli bra att komma in i träningen och bra mat igen!

Veckans träning:
Ingenting! Den här veckan var min sista rena vecka av vila! Imorgon börjar min aktiva viloperiod och strax efter det grundträningsperioden!

 

281
Veckans bild:
är den här som jag tog en morgon innan skolan bara utifall att jag inte skulle hinna hem innan solen gick ned. Jag gillar den! Men det påminner mig också om att jag inte har någon bild för idag till mitt 366 projekt... Dags att ta tag i det!