En vecka i Al Ain, många skott skjutna, en bra tävling, en mindre bra.

_MG_0074

_MG_0159Årets första VärldsCup gick av stapeln den 20-28 Januari i Al Ain i Förenade Arabemiraten. Jag tävlade i slutet av veckan så de fösta dagarna tittade jag på när de andra i laget tävlade. Det har varit en väldigt bra vecka med ett par sämre tillfällen.

Mitt mål för tävlingen var att klara av MQSen (MQS= Minimum Qualification Score) i R5 för att då vara färdig inför Paralympics i Rio i september. Tyvärr så gick det inte, hjärnan ställer till med många problem när det vill något och jag får därför kämpa vidare, för än är det inte över. Serierna var jämna och fina, dock så var poängen lite för låga.

I R4 gick det bättre än förväntat, jag klarade MQSen ännu en gång och sköt ett par poäng bättre än vad målet var! Hela matchen kändes väldigt bra och jag landade på poängen 620.0.

Nu tar jag ett par dagars ledigt innan träningen drar igång igen. Det behövs för att vila både kropp och sinne efter en intensiv vecka i Al Ain.

Nästa VärldsCup är i Polen i slutet av April. Där har jag ännu en chans att klara MQSen som jag behöver för Rio. Jag håller tummarna för mig själv och tränar vidare.