Ellinor Sverige

Att jag befann mig i Bangkok förra veckan kanske förvånar många, jag hade nämligen valt att inte berätta för många att jag skulle dit och tävla i världscupen. Det var lite av ett sista minuten beslut efter Al Ain för att få en extra chans att klara den poäng som jag behövde för att ta mig till Paralympics i Rio 2016.

För att göra en lång och varm vecka till en kort berättelse;

Jag tävlade i både R4 och R5 som är stående respektive liggande på 10 m. Inför tävling satsade jag all min träning på R5 som var viktigast. Därför blev poängen i R4 längre än vad jag egentligen är nöjd med, men jag nådde ändå det mål jag satt upp för dagen. Poängen blev 615.3 och jag kom på en 13e plats.

Ett par dagar senare, den sista dagen, tävlade jag i R5 där jag behövde skjuta 628 för att vara klar med mitt kval. Trots att jag var dålig/sjuk den dagen kände jag mig lugn och trygg. Hela matchen flöt på bra och jag slutade på 630.3! Jag är nu alltså klar med kvalet! Dessutom sköt jag mitt bästa internationella resultat hittills och en 13e plats!

Det som väntar framöver är en officiell uttagning där jag får veta säkert om jag får åka eller inte! Men nu har jag möjlighet att bli uttagen till skillnad från tidigare.